Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Scoor 10 SMS’jes voor het Jeugdsportfonds en krijg deze unieke WK Hockey-sokken cadeau!

21-3-2014
Nieuwsafbeelding
In het kader van het WK Hockey in Den Haag, deze zomer, hebben de KNHB en de Rabobank een actie op touw gezet. Hockeyspelers uit het hele land worden gevraagd om minstens 10 SMS-jes te verzamelen (à € 3,- per stuk), waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Jeugdsportfonds.

Het Jeugdsportfonds helpt kinderen in lastige financiële omstandigheden om toch hun sport te kunnen uitoefenen. Echt een mooi doel, maar het mooiste is nog: voor elke 10 SMS-jes krijg je zelf een paar unieke WK Hockey-sokken helemaal gratis! En dat is nog niet alles: als je als team meedoet, maak je zelfs kans op één van de unieke Stockey-mascottes of een bezoek aan het WK voor je hele team!

Jeroen Willems, de partner van onze lijncoördinator Hockeyschool Justine Grotens, heeft namens MHC Ede de handschoen opgepakt en zal het vanaf aanstaande zaterdag de inschrijfkaarten uitdelen aan de spelers van MHC Ede.

Doe ook mee, en scoor zo’n mooi paar sokken (en steun tegelijkertijd een prima goed doel). Of doe met je hele team mee en maak kans op nóg mooiere prijzen!

Meer informatie? Kijk op www.smsstockey.nl