Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Bekendmaking teamindeling seizoen 2014/2015 Jongens

26-5-2014
Nieuwsafbeelding

Teamindeling junioren seizoen 2014-2015

 

De voorlopige indelingen  voor de elftallen (D tot en met B) zijn bekend. De Meisjes en Jongens A* worden pas volgende week bekend gemaakt.

 

In de bijlage vind je het document met daarin de indelingen per team. 

 

Er zijn een paar teams waar de selectie nog niet rond is, deze zullen een aantal keren doortrainen in juni waarna de indeling compleet wordt gemaakt. In deze categorieën zal er dus zeker nog geschoven moeten worden, houd hier rekening mee.

 

De selecties zijn gemaakt door de Technische staf van MHC Ede in samenwerking met een aantal externe selecteurs. De bestaande trainers/coaches hebben een adviserende rol gehad, maar zijn niet verantwoordelijk voor de indelingen. Het heeft dus geen zin om hen aan te spreken op de gemaakte keuzes. Daarnaast maken wij ook een klein voorbehoud voor onvoorziene zaken waardoor we genoodzaakt zijn om verschuivingen in de teams door te voeren.

 

Mocht je een opmerking of vraag hebben over deze voorlopige indelingen, neem dan contact op met alleen de lijncoördinator van de betreffende lijn. Deze kan waarschijnlijk veel vragen beantwoorden of deze doorzetten naar de juiste persoon, waarna je alsnog terugkoppeling kunt verwachten.

 

Jongens D – [email protected][email protected]

Jongens C -  [email protected]

Jongens B – [email protected]

Jongens A – [email protected]

Meisjes D – [email protected][email protected]

Meisjes C – [email protected]

Meisjes B -  [email protected]

Meisjes A -  [email protected]

 

Alle jeugdteams (11-tallen) zullen in juni al een of meer kennismakingstrainingen aangeboden krijgen, de teams zullen hierover geïnformeerd worden.

 

Met sportieve groet,

 

T&O


* Dit in verband met de aantallen in jongens A en de verlate selectie bij meisjes A, de bekendmaking zal ook via de site plaatsvinden.