Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Edwin Schreuder komt T&O versterken

14-8-2014
Nieuwsafbeelding

Wij zijn blij dat we het team van T&O kunnen versterken met Edwin Schreuder. Edwin zal samen met Phelie (en de Technisch- en veldcoördinatoren) de begeleiding en opleiding van het technisch kader een kwaliteitsimpuls geven. Zijn exacte rol wordt de komende weken nader toegelicht.


Edwin is zeker geen onbekende voor MHC Ede. Hij is als jeugdspeler bij Ede begonnen en doorgegroeid naar een vaste kracht in Heren 1 (10 jaar!). Hij heeft dit team jarenlang getraind en vervolgens de stap naar de NMHC gemaakt. Bij deze vereniging is hij trainer/coach van JA1 en MA1 geweest, en assistent bij Dames en Heren 1. Tevens heeft Edwin als trainer/coach bij Spitsbergen en Wageningen gewerkt.


Afgelopen seizoen heeft Edwin diverse jeugdteams van MHC Ede training gegeven en wij zijn blij dat we deze inzet komend seizoen kunnen uitbreiden.


Ewout Schröder

Technisch Directeur MHC Ede