Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

LAATSTE WEKEN ZAALTRAINING

27-1-2016
Nieuwsafbeelding
Beste trainers en zaalhockeyers,
De laatste weken van het zaalhockeyseizoen zijn aangebroken. Sommige teams zijn al klaar met de wedstrijden, andere teams hebben nog een of zelfs twee weekenden voor de boeg. 
De zalen zijn gehuurd tot en met 5 februari. Wij willen de trainers aanraden om tot het eind door te trainen in de zaal, ook al speelt het team geen wedstrijden meer. Je kunt gegarandeerd nog even droog en warm trainen, en je kunt bijvoorbeeld (gedeeltelijk) een partijtje voetbal, basketbal of een andere sport te spelen. Het is goed voor de sportieve ontwikkeling om af en toe een andere sport te beoefenen. 
Er zijn teams die in het weekend van 13/14 februari nog wedstrijden hebben. Deze teams bieden wij de mogelijkheid in de week voorafgaand aan deze wedstrijden om met balken op het veld te trainen. Geef even door of je hiervan gebruik wilt maken bij [email protected], zodat we naar de beschikbaarheid kunnen kijken. 
Met sportieve groet,
T&O