Senioren

UITSLAGEN PLAY-OFFS

15-10-2016
Nieuwsafbeelding
Zowel MC1 als MC2 hebben zich vandaag, zonder een minuut te hoeven spelen, rechtstreeks geplaatst voor de Subtop-klasse. De 2e plek in de competitie bleek voor beide teams voldoende om promotie af te dwingen. Zij hoeven ook op zondag geen play-off wedstrijden meer te spelen. Van harte proficiat met deze geweldige prestatie!
MA1 heeft in een spannende wedstrijd na shoot-outs verloren van Twente MA1. Ede kwam terecht op een 1-0 voorsprong, maar gaf deze in de tweede helft toch nog uit handen. Bij de shoot-outs bleek Twente iets koelbloediger.
MD1 bereikte de finale na een mooie 2-0 overwinning op QZ MC1. Hierin bleek Ares MC1 net een maatje te groot, het werd 2-1 voor de ploeg uit Apeldoorn.