Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Trainers en Coaches Jeugdteams 2017-2018

26-5-2017
Nieuwsafbeelding
Terwijl het huidige seizoen voor de meeste teams nog in volle gang is, wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan volgend seizoen. 

Herma Meerdink en Michael Engelblik hebben beiden aangegeven komend seizoen niet meer als trainer/coach van respectievelijk MA1 en JA1 actief te zullen zijn. Herma zal in ieder geval wel bij Dames 2 betrokken blijven. 

Anko Teulen stapt over van MB1 naar MA1 en zal het stokje overnemen van Herma als trainer/coach. Peter Sauer zal op zijn beurt de MB1 gaan trainen en coachen.

Ruben Knopperts maakt de stap van JB1 naar JA1 als trainer/coach, Thijs Kamphuisen neemt als trainer/coach JB1 onder zijn hoede.

We zijn zeer blij met deze invulling en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking komend seizoen. 

Voor de C en D-jeugd vallen de puzzelstukjes ook in elkaar en wij hopen zeer binnenkort een complete lijst voor de lijnteams te publiceren. 

Voor de breedtesport hebben veel trainers en coaches aangegeven volgend seizoen door te willen gaan met training geven respectievelijk te coachen. 

Het trainingsschema wordt gemaakt op basis van de beschikbaarheid van de diverse trainers (en eventueel coaches). Daar dit mede afhankelijk is van schoolroosters en trainingstijden van de teams waarin de trainer zelf speelt kan dat nu nog niet gepubliceerd worden. We streven naar een eerste publicatie z.s.m. na de selectieweek.