Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Informatie over selectietrainingen A-D jeugd

11-6-2017
Nieuwsafbeelding
In de week van 19-23 juni staan de selectietrainingen gepland voor de A-D jeugd. Dit is altijd weer een spannende gebeurtenis voor onze jeugdleden. Iedereen moet zich echter realiseren dat spannende momenten ook bij het hockeyspel horen, presteren onder druk hoort er bij hockeywedstrijden bij. Denk maar aan de recente play-off wedstrijden en bekerwedstrijden van Heren 1! En ook jeugdwedstrijden om het kampioenschap zijn extra spannend. Kampioen kun je als jeugdspeler echt maar een paar keer worden. En vergeet je nooit meer! 

Tegelijkertijd benadrukken wij dat niet alles afhankelijk is van deze selectietrainingen. Gedurende het hele seizoen bekijkt T&O alle teams bij zowel de jeugd als jongste jeugd en vullen trainers en coaches de zogenaamde TIPS formulieren in (Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid, Snelheid). Met al deze informatie, samen met het beeld dat wij krijgen bij de selectietrainingen, komt T&O in samenwerking met de lijn-coördinatoren tot teamsamenstellingen. 

Tijdens de selectietrainingen worden de kandidaten in kleine groepjes ingedeeld en werken zij gezamenlijk een aantal oefenvormen af. Ook de keepers zijn hierbij aanwezig!

Voor het seizoen 2017-2018 komen we o.o.v. tot de volgende jeugd elftallen:
JA1, JA2, JB1, JB2, JC1, JC2, JD1, JD2, MA1, MA2, MA3, MB1, MB2, MB3, MB4, MC1, MC2, MC3, MC4, MC5, MD1, MD2, MD3, MD4, MD5.
Waarvan lijnteams (verplicht tot betaling van de toplijn bijdrage):
JA1, JB1, JC1, JD1, MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2.

Breedtesport teams trainen 2x per week. Alle D en C lijnteams trainen volgend seizoen 3x per week, de B en A lijnteams trainen minimaal 5x per 2 weken. De trainingsweek voor de lijnteams is van 14-18 augustus. Een eerste concept van het trainingsschema wordt voor de zomervakantie bekendgemaakt. De trainingstijden en dagen zijn echter sterk afhankelijk van de beschikbare trainers.

Let op: gezien de aantallen bij sommige leeftijds-categorieën zal er geschoven moeten worden met spelers en speelsters. Dit is onvermijdelijk om niet te veel dan wel te weinig spelers/speelsters in een team te plaatsen. Degenen die hiervoor in aanmerking komen worden persoonlijk benaderd.

Bekendmaking 
Uiterlijk zaterdag 1 juli om 22uur worden de teams bekendgemaakt op deze site.

Voor vragen kun je je richten tot de lijn-coördinator van de desbetreffende lijn, dan wel rechtstreeks tot iemand van T&O.