Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

PRESTATIES JEUGDTEAMS MHC EDE

12-10-2017
Nieuwsafbeelding
Tijdens de voorcompetitie heeft een aantal jeugdteams uitstekend gepresteerd! In een ander artikel op deze site staat het play-off programma voor komend weekend vermeld.

Meisjes
Om te beginnen zijn zowel MD3 als MD4 zonder puntverlies herfstkampioen geworden in hun poule.
MD1 heeft een geweldige prestatie geleverd door zich keurig te handhaven in de Topklasse, de allerhoogste afdeling voor de D-jeugd. 
Verder heeft MA1 zich, als herfstkampioen in de subtop, weten te plaatsen voor de play-offs voor promotie naar de landelijke Super A klasse! Zaterdag a.s. spelen zij op Union een drieluik tegen EHV en Union.

Jongens
JB1 heeft zich door hun 3e plek in de Topklasse weten te plaatsen voor de play-offs voor de landelijke Super B competitie. Zij spelen eveneens zaterdag a.s. een drieluik. Dit is op Upward tegen Deventer en de Kromhouters.
JA1 heeft zich middels een 2e plek achter Nijmegen wederom rechtstreeks weten te plaatsen voor de Super A competitie. Zij maken echter ook nog kans op de hoogste landelijke competitie. Daarvoor moeten ze zaterdag nog wel afrekenen met Union. Deze wedstrijd wordt eveneens op Upward gespeeld.