Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Sport High School Hockey | Informatieavond 19 februari

4-2-2020
Nieuwsafbeelding
Voor alle toekomstige brugklassers:

Sinds augustus 2016 organiseert MHC Ede samen met het Pallas Athene College de Sport High School Hockey (SHS). Bij de SHS kun je tijdens schooluren trainingen krijgen in je favoriete sport en krijg je (in de brugklas) één keer per week extra krachttraining. Je traint twee keer per week op de dinsdag- en woensdagochtend op de club. In de winter train je op deze dagen in de zaal.

Je kunt je voorstellen dat dit een geweldige impuls kan geven aan je techniek en je hockeyspel. Bijkomstig voordeel is dat kinderen die vaker ('s ochtends) sporten, betere schoolprestaties leveren. De school kan je hierbij bovendien een handje helpen door mee te kijken met je (week)planning. 

Iedereen kan meedoen met de SHS. De enige voorwaarde is dat je op het Pallas Athene College zit of op het Streek aan de Zandlaan. En natuurlijk dat je hockey heel leuk vindt!

Woensdag 19 februari a.s. houden wij samen met het Pallas Athene College een informatieavond over Sport High School Hockey. Deze is om 20uur in het clubhuis van MHC Ede. 

Als je je wilt opgeven voor de SHS Hockey of als je vragen hebt kun je mailen naar: [email protected]

Met sportieve groet,
Edwin Schreuder