Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Start het seizoen met een team BBQ!

29-7-2020
Nieuwsafbeelding
Wil jij het seizoen gezellig beginnen met je team? In een ongedwongen sfeer op MHC Ede genieten van een heerlijke BBQ en ondertussen teamgenoten, ouders, coaches en/of teambegeleiders beter leren kennen? Wellicht de doelstellingen voor het komend seizoen bespreken, afspraken met elkaar maken en taken verdelen of alleen gezellig bijpraten? 

Meld jouw team dan aan voor de Start van het Seizoen BBQ!
De BBQ kost €15 per persoon en hier krijg je een heerlijke BBQ inclusief 2 drankjes voor. Op de club is ruimte genoeg, dus kun je makkelijk voldoen aan de coronaregels m.b.t. 1,5 meter afstand houden. Alle teams, van jong tot oud, iedereen is welkom. 

Je kunt barbecuen vanaf vrijdag 21 augustus. Bepaal de datum en het tijdstip voor jouw team BBQ in overleg met onze Horecamanager Tanja Kiffen: [email protected]

Tip: ook leuk om met je commissie te doen. Zo zie je elkaar voor de start van het nieuwe seizoen, kun je bijpraten en alvast belangrijke zaken met elkaar bespreken.