Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Waardering voor vrijwillige inzet trainers afgelopen seizoen

1-4-2021
Nieuwsafbeelding

Vorig jaar mei hebben we een beroep gedaan op de trainers van de junioren om tot het einde van het seizoen gratis training te geven. We konden toen geen salaris uitkeren, omdat we niet over de benodigde financiële middelen beschikten. Dit had te maken met corona waardoor we de horeca-inkomsten misten en de vaste lasten doorliepen. 

 

Het was hartverwarmend om te zien dat maar liefst 43 trainers kosteloos deze trainingen gegeven hebben. Dankzij hen konden de juniorenteams weer in actie komen en genieten van hockey. Om deze trainers te bedanken voor hun vrijwillige inzet, bieden Patrick Roke namens Lantaarn Publishers en Alex Kiffen namens Alsta Nassau al deze trainers een Sportted cadeaubon aan ter waarde van € 25,-. 

 

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: de club dat zijn wij samen. En de vrijwillige inzet van al deze trainers is daar een mooi voorbeeld van. 

 

Dank! 

 

Bestuur MHC Ede