Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

MHC Ede heeft jouw stem nodig!

1-5-2021
Nieuwsafbeelding

Ben jij ook trots op de veerkracht die we het afgelopen jaar als club getoond hebben? Stem dan op MHC Ede en wie weet worden wij uitgeroepen tot ‘Club van het Jaar 2021’!

Door te stemmen laat je zien dat je trots bent op de club. Trots op hoe we het afgelopen jaar samen de schouders eronder gezet hebben, trots op de geweldige initiatieven die leden geïnitieerd hebben zoals acties met sponsoren, het maken en verkopen van de MHC Ede sleutelhangers door de G-Hockey, de video’s van ‘MHC Ede op 1,5 Meter’ om met elkaar verbonden te blijven, hockey-activiteiten voor kinderen en ouderen uit Ede om in beweging te blijven en onze sport te ontdekken, de Pizza drive-thru voor Moederdag, de heerlijke kerstbonbons van de Keukenbrigade, alle jeugdtrainers die kosteloos training hebben gegeven, de online hockeytraining voor de jongste jeugd, ouders en leden die de rol van Coronawacht en Corona Coördinator oppakken, de online MHC Ede PubQuiz om elkaar weer even te zien, het leuke weekend hockeyprogramma voor de jongste jeugd en junioren. Hoe mooi is dat?   

Laat zien dat je trots bent op MHC Ede en stem op ons! We hebben heel veel stemmen nodig om te winnen. Kun je minimaal 5 andere mensen ook op ons laten stemmen door de stemlink te delen? Denk bijvoorbeeld aan broers, zussen, ouders, familie, teamgenoten, vrienden, en collega’s. Hoe meer stemmen, hoe verder we in de verkiezing komen en we iedereen kunnen laten zien wat voor fijne, gezellige en sportieve club wij zijn.

Alvast dank voor jouw stem!

PS Vergeet niet je stem te bevestigen, anders telt jouw stem niet mee

Namens het bestuur,

Alex Kiffen