Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Planning trainingen tot en met einde seizoen

25-5-2022
Nieuwsafbeelding
Beste leden, 

Het einde van het seizoen nadert. Het huidige trainingsschema (zie nieuwsbericht 'Reguliere schema vanaf maandag 14 maart') wordt up-to-date gehouden tot en met het einde van het seizoen. 

Let op: 
- Op hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) zijn er geen trainingen en zijn de velden de hele dag bezet i.v.m. het familiehockeytoernooi! 
- Op de dag na hemelvaartsdag (vrijdag 27 mei) zijn er geen trainingen voor de (jongste) jeugd. Let op: zorg zelf voor toegang tot het clubhuis/materialen als je wel gaat trainen. 
- Op tweede pinksterdag (maandag 6 juni) zijn alle teams vrij.

Jeugd-elftallen (D, C, B & A-teams) trainen door tot en met vrijdag 10 juni. In de week van maandag 13 juni zijn alle jeugdelftallen vrij! Over trainingen in de weken hierna (tussen eind-competitie en zomervakantie) volgt later meer informatie.

Jongste jeugd (Hockeyschool t/m 8-tallen) trainen tot en met vrijdag 17 juni volgens het huidige schema. Zaterdag 18 juni is de Jongste jeugd-slotdag. Na 18 juni traint de jongste jeugd nog op woensdag 22 en woensdag 29 juni.

Met sportieve groet, 
TM