Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Trainingsschema Zaal 2022-2023

22-11-2022
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Bijgaand het trainingsschema voor de zaal.  

De eerste trainingen, voor diegene die zich hebben opgegeven om deel te nemen aan de zaalcompetitie, starten vanaf dinsdag 6 december. De trainingen lopen door tot halverwege februari 2023. Vanwege beperkte beschikbaarheid in verkregen zalen en tijden, zal het niet voor iedereen altijd even passend uitkomen. Helaas is hier niet zoveel aan te doen. 

Er is getracht om ieder team 2 x in de week een trainingsmoment te geven en daarbij is tevens rekening gehouden met een zo eerlijke mogelijke verdeling van de beschikbare zaalruimte over alle teams. Dit betekent dat een team soms een iets grotere maar ook een kleinere zaal zal krijgen om te trainen. 

Het bijgevoegde excel bestand heeft per week een tabblad waarop je kunt zien waar en wanneer je training is. Het allereerste tabblad heet "baseline", hierin kun je een totaal overzicht zien van de trainingen en een kleine legenda. 

We zullen proberen om het schema nog in te passen in LISA zodat het bij je persoonlijke team zichtbaar zal zijn. (dit nog wel onder voorbehoud) 

Met sportieve groet,

TM